Došli su na red i naši snažni dečki koji su osvojili nagradu Besta 202o!
Već svi vrlo dobro znamo kako tu nagradu svake godine dobiju animatori koji su dali sve od sebe, i dali svoj doprinos timu.

Čast je proglasiti vas najboljima od najboljih, a poslušajmo što oni imaju za reći o tome!

Petar Benko – Zaton Holiday Resort

  1. Što je za tebe značilo biti izabran za Besta u svom naselju?

Velika čast, iskreno nisam očekivao da ću dobiti titulu besta. Vjerujem da su ju moje kolege/ice više zaslužile, ali sam uvijek radio ovaj posao s ljubavlju i užitkom te mi se na kraju vratilo!

  1. Biti Best u timu velik je poslovni ali i privatni uspjeh, što bi rekao kako je to utjecalo na tebe privatno, a kako poslovno?

Možda mi nećete povjerovati, ali prije nego što sam počeo raditi kao turistički animator, bio sam sramežljiva i povučena osoba. Upravo zato je ova nagrada dokaz da sam uspješno izašao iz svoje comfort zone i napravio velike korake za sebe – u svom razvitku kao osoba.

  1. Kada si izabran za Besta, tvoj voditelj ti je objasnio i zašto, prenio misli tvog tima… Možeš li nam reći te razloge?

Rekli su mi da sam jako pozitivna osoba te da u sebi nosim taj pravi animacijski duh koji su svi gosti i kolege/ice primjetili. Osim toga su primijetili veliki napredak i trud u radu.

  1. Uvijek nam nedostaje tim u kojem smo radili i stvorili uspomene… Da sada možeš provesti jedan dan sa svojim timom u turističkom naselju gdje ste radili, koje aktivnosti/večernji program bi želio odraditi s njima? Zašto baš taj?

Bez razmišljanja bih odabrao mjuzikl Lion King. Nema boljeg osjećaja od treme koja naleti pred prvi, ali i svaki nastup. Adrenalin skoči na 200%, svi oko mene su uzbuđeni, prolazimo između gostiju, plešemo Siglu i kreće show. Osjećaj je neopisiv!

  1. Koji događaj ili iskustvo najviše pamtiš upravo sa sezone kada si osvojio nagradu Besta?

Nije baš iskustvo niti događaj, ali najviše pamtim privilegiju raditi sa svojim kolegama protekle sezone. Kao i u svakom poslu, bilo je i uspona i padova, ali bolje ljude nisam upoznao!

  1. Koji bi savjet dao svim budućim animatorima?

Zvučat će kao klišej, ali što god radili samo budite svoji! Dajte priliku sebi, novim iskustvima, izađite iz svoje comfort zone i garantiram vam da nećete zažaliti! Jedno predivno i neopisivo iskustvo, a nadam se da se vidimo i ove sezone!

Stjepan Bošković – Bi Village

  1. Što je za tebe značilo biti izabran za Besta u svom naselju?

Taj osjećaj se ne može opisati riječima, iako neočekivano, moram priznati da sam u isto vrijeme bio jako iznenađen i presretan nagradom Best Bi-Village-a 2020.

  1. Biti Best u timu velik je poslovni ali i privatni uspjeh, što bi rekao kako je to utjecalo

na tebe privatno, a kako poslovno?

Moram istaknuti da je ovo postignuće imalo jak utjecaj na mene i u privatnom i poslovnom smislu. Dobio sam dodatno samopouzdanje u daljnjem napretku i novim izazovima koje nosi ovaj posao.

  1. Kada si izabran za Besta, tvoj voditelj ti je objasnio i zašto, prenio misli tvog tima…

Možeš li nam reći te razloge?

Jedan od glavnih razloga je konstantna upornost te predanost prema radu i poslu.

  1. Uvijek nam nedostaje tim u kojem smo radili i stvorili uspomene… Da sada možeš

provesti jedan dan sa svojim timom u turističkom naselju gdje ste radili, koje

aktivnosti/večernjji program bi želio odraditi s njima? Zašto baš taj?

Definitivno bih proveo jedan dan u svojoj prvoj „samarcanda sezoni“, zbog jednostavne želje da ponovim dan u kojem sam se oduševio ovim poslom. Što se tiče programa, moram reći mjuzikl zvan Musical Story jer sam odrastao uz Disney filmove i nikada nisam ni mogao sanjati da ću upravo ja jedanoga dana glumiti te likove. Samarcanda mi je ponovo omogućila da budem ono sretno zamišljeno dijete koje ne misli o ničemu drugom osim o čaroliji i ljepoti  glazbe i plesa.

  1. Koji događaj ili iskustvo najviše pamtiš upravo sa sezone kada si osvojio nagradu

Besta?

Sezonu 2020. ću pamtiti po predivnim ljudima koje sam upoznao, fantastičnu podršku od svojih voditelja i konstantno nasmijano lice kroz čitavu sezonu. Stvari koje nam je 2020-ta godina stvorila u kojima smo se držali kao jedno „kao pravi tim“ i tako rješavali sve prepreke koje su nam se našle na putu.

  1. Koji bi savjet dao svim budućim animatorima?

Za kraj imam za reći, najvažnija stvar je da budeš svoj/svoja i ako padneš ponovo ćeš pronaći put da ustaneš, vjeruj mi! Opusti se i uživaj, kreativnost će doći sama od sebe, obećajem!